SP: Simonovićeva bez polufinala

Izvor: B92, 04.Avg.2015, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Simonovićeva bez polufinala

Reprezentativka Srbije u plivanju Katarina Simonović nije uspela da se plasira u polufinale trke na 200 metara slobodnim stilom na Svetskom prvenstvu u Kazanju.

Simonovićeva je deonicu od 200 metara preplivala za dva minuta, tri sekunde i 21 stotinku, što je bilo dovoljno tek za 44. vreme u kvalifikacijama.

Najbolji rezultat u kvalifikacijama imala je Amerikanka Kejti Ledecki koja je trku završila za minut, 55 sekundi i 82 stotinke. Drugo i treće vreme u kvalifikacijama imale su Mađarica Katinka Hosu i Amerikanka Misi Frenklin.

Polufinalne trke na 200 metara slobodnim stilom u ženskoj konkurenciji je kasnije tokom dana.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PLIVANJE (SP): Simonović i Čelić skromno

Izvor: Mondo, 04.Avg.2015

Srpski reprezentativci u plivanju Katarina Simonović i Vuk Čelić u kvalifikacijama na Svetskom prvenstvu u Kazanju zabeležili slabe rezultate...Foto: Guliver/Getty images/Richard Heathcote..Katarina Simonović nije uspela da se plasira u polufinale trke na 200 metara slobodnim stilom na Svetskom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.