SP - Silađi u polufinalu!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP - Silađi u polufinalu!

Posle nekoliko današnjih neuspeha naših plivača, obradovao nas je Čaba Silađi.

Reprezentativac Srbije u plivanju Čaba Silađi plasirao se danas u polufinale trke na 100 metara prsnim stilom na Svetskom prvenstvu u Kazanju.

Silađi je zauzeo treće mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi rezultatom minut i 35 stotinki, što je ukupno bilo 16. vreme kvalifikacija.

Najbrži u kvalifikacijama na 100 metara prsno bio je Britanac Adam Piti, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je tu deonicu preplivao za 58 sekundi i 52 stotinke.Polufinalne trke na 100 metara prsnim stilom na programu su kasnije danas.

Inače, Svetsko prvenstvo u plivanju nije dobro počelo za reprezentativce Srbije, pošto se u finale trke na 400 metara slobodnim stilom u muškoj konkurenciji ranije danas nije se plasirao Velimir Stjepanović, Ivan Lenđer nije izborio polufinale u trci na 50 metara delfin stilom, a takmičenje u kvalifikacijama završila je i Anja Crevar u disciplini 400 metara mešovito.

Ni Katarina Simonović nije uspela danas da se plasira u finale trke na 400 metara slobodnim stilom

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čaba Silađi u polufinalu na 100 metara prsno

Izvor: Akter, 02.Avg.2015

Reprezentativac Srbije u plivanju Čaba Silađi plasirao se danas u polufinale trke na 100 metara prsnim stilom na Svetskom prvenstvu u Kazanju..Silađi je zauzeo treće mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi rezultatom minut i 35 stotinki, što je ukupno bilo 16. vreme kvalifikacija...Najbrži u kvalifikacijama...

Nastavak na Akter...

ČABA JEDINI USPEO: Silađi u polufinalu SP, četvoro Srba usporilo

Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2015

Počela su i plivačka nadmetanja na SP u Kazanju. Reprezentativac Srbije Čaba Silađi plasirao se u polufinale trke na 100 metara prsnim stilom, dok naši ostali predstavnici nisu imali uspeha.. . Silađi je zauzeo treće mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi rezultatom minut i 35 stotinki, što je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.