SP: Francuska gosti muškarce 2017. a Nemačka dočekuje žene

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Dec.2011, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Francuska gosti muškarce 2017. a Nemačka dočekuje žene

Na dam polufinalnih mečeva na Svetskom prvenstvu za žene u Brazilu, čelnici svetske kuće rukometa su doneli odluke koje države će biti domaćini planetarnih šampionata za muškarce i dame 2017. godine.
EHF je odlučio da muškarce ugosti jedna od najvećih rukometnih sila ikada, Francuska, dok će dame vojevati bitke u Nemačkoj.
Trikolori su za protivkandidata imali Dance, ali je bilo nerealno da Skandinavci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dobiju ovo takmičenje, pošto su već domaćini EP 2014. i SP 2015. godine. S druge strane, Nemačka nije imala konkurenciju u kandidaturi.
Podsećanja radi, organizaciju SP 2015. godine dobili su Katar za muškarce i Danska za žene.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.