Izvor: UživoFudbal.com, 28.Jun.2014, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP Brazil 2014: Statistika

Na FIFA Svetskom prvenstvu u Brazilu, odigran je prvi krug takmičenja po grupama. Šesnaest timova nastavljaju kroz nokaut fazu borbu za trofej dok je šesnaest timova već napustilo Brazil i vratilo se svojim kućama. Sada je prilika da zavirimo u neke statističke detalje sa utakmica odigranih u grupnoj fazi. Prosečno golova po meču – 2.8 … Nastaviti čitanje »

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

Analiza: SP Brazil grupna faza

Izvor: UživoFudbal.com, 28.Jun.2014

Odbrane sa tri igrača u zadnjoj liniji bile su veoma uspešne, bila bi ukratko analiza ovog dela turnira na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Timovi sa tri igrača u zadnjoj liniji igrala su protiv timova sa četiri igrača u zadnjoj liniji (gledano po formacijama sa samog početka utakmice) – 10 puta...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.