SP 3x3 - Srbija bez medalje

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP 3x3 - Srbija bez medalje

U borbi za bronzu, slavila je Poljska.

Završili su basketaši Srbije učešće na Svetskom prvenstvu u Amsterdamu porazom, u borbi za treće mesto i bronzu slavila je selekcija Poljske, rezultatom 18:15.

Tvrd meč, Poljaci su većim delom vodili, u finišu su "Orlovi" uspeli da poravnaju rezultata, pa i da dođu do preokreta sa linije za slobodna bacanja.

Vodili smo sa 15:14, kada je Savić, hladan kao špricer, pogodio dve penala, a onda je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Hiks uzeo loptu i poveo zadnji napad Poljaka.

Amerikanac, koji nastupa za Poljsku, uspeo je da izbaci loptu i pored faula Savića, pogodio je neverovatan šut za dva poena, a dobio je i dva slobodna bacanja.

Pogodio je oba penala na 3,2 sekunde do kraja, sve je bilo jasno, Poljaci su osvojili bronzu, trostruki uzastopni prvak sveta je ostao bez medalje.

Srbija je u Amsterdamu nastupala u sastavu Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Marko Savić i Mihailo Vasić.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kraj surove dominacije: Amerikanac u dresu Poljske ostavio Srbiju bez medalje na SP

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2019

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 ne samo da nije uspela da obrani svetsku titulu u Amsterdamu, već je ostala i bez medalje. Za to je bio najzaslužniji Amerikanac u dresu Poljske Majkl Hiks, koji je gotovo neverovatnim šutem iz daljine uz faul slomio otpor Orlova - 18:15. Reprezentacija Srbije je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.