SP 2018: Brazil u nadoknadi vremena savladao Kostariku

Izvor: Radio 021, 22.Jun.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP 2018: Brazil u nadoknadi vremena savladao Kostariku

Fudbalska reprezentacija Brazila pobedila je danas u Sankt Peterburgu selekciju Kostarike sa 2:0, u utakmici drugog kola Grupe E Svetskog prvenstva.

Golove za Brazil postigli su Filipe Kutinjo u 91. i Nejmar u 97. minutu.

Brazil je trenutno prvi na tabeli Grupe E sa četiri boda, odnosno ima bod više od Srbije, koja svoj meč drugog kola igra večeras sa Švajcarskom. Na drugoj strani, Kostarika je poslednja bez bodova.

Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Brazila su se celu utakmicu mučili i pokušavali da sruše odbranu Kostarike, koja se sjajno branila, i u tome su uspeli tek u 91. minutu.

Kutinjo je pogodio mrežu Kostarike nakon što se lopta odbila od Gabrijela Žesusa, a pobedu petostrukih svetskih prvaka je šest minuta kasnije potvrdio Nejmar posle dodavanja Koste.

I na ovom meču Svetskog prvenstva sudija je iskoristio pomoć VAR tehnologije. U 78. minutu Bjern Kujpers je pokazao na belu tačku nakon što je Nejmar pao u kaznenom prostoru, ali je promenio odluku nakon što je pregledao snimak.

U drugom meču Grupe E večeras se od 20h sastaju Srbija i Švajcarska. U poslednjem kolu igraće Srbija i Brazil, odnosno Švajcarska i Kostarika.

Autor: RTS

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.