SP

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 02:31

SP

Fudbalerke Švajcarske i Norveške remizirale su bez golova u Hamiltonu, u drugom kolu grupe A na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu i u Australiji.
Ranije danas su u ovoj grupi Filipini šokirali Novi Zeland i pobedili sa 1:0, pa uoči poslednjeg kola Švajcarska ima četiri boda, Filipini i Novi Zeland po tri, dok je favorizovana Norveška na samo jednom bodu i ima veliki problem po pitanju plasmana u osminu finala.
U trećem kolu sastaće se Norveška – Filipini i Novi Zeland >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << – Švajcarska.
Što se tiče današnjeg meča, Norvežanke su bile bolje, imale više od igre i inicijativu tokom većeg dela meča, ali to nisu uspele da materijalizuju, pa će sada morati da pobede Filipine i nadaju se povoljnom ishodu na drugoj utakmici. Nerešen rezultat u duelu između Novog Zelanda i Švajcarske izbacio bi Norvešku sa šampionata, bez obzira na njen učinak u zadnjih 90 minuta.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.