SKANDAL NA SVETSKOM PRVENSTVU: Slovenci OTROVANI pred duel sa domaćinom Egiptom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 14:00

SKANDAL NA SVETSKOM PRVENSTVU: Slovenci OTROVANI pred duel sa domaćinom Egiptom

Čak osmorica slovenačkih igrača imala su crevni virus,

Rukometna reprezentacija Slovenije nije uspela da se plasira u četvrtfinale Svetskog prvenstva pošto je u odlučujućem meču remizirala sa domaćinom Egiptom (25:25).

Imali su Slovenci veliku prednost tokom meča, bili blizu da eliminšu domaćina, ali na kraju nisu uspeli. I to ne zbog "domaćinsko suđenje" kakvo se često viđa, nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trovanja hranom uoči utakmice.

povraćali su i imali dijareju zbog hrane koju im je poslužio domaćin, a da li je to baš bila slučajnost?

- Hteo bih puno toga reći, ali znam da ne mogu i moram da se ugrizem za jezik - rekao je kapiten slovenske reprezentacije Jure Dolenec.

"Na žalost so nas pokopale neke neumnosti v drugem polčasu, naše in še od koga drugega," je kapetan Jure Dolenec komentiral konec nastopov slovenske rokometne reprezentance na svetovnem prvenstvu. Selektor Ljubomir Vranješ meni, da ni bil dan Slovenije. https://t.co/QDzItt2Fm8

— 📱MMC RTV Slovenija (@rtvslo) January 24, 2021

-Dali smo sve što smo imali. Uništile su nas naše gluposti, ali i tuđe. Pola tima nam je bilo u WC-u dan pre utakmice i na dan utakmice. Trojica nisu mogla da igraju. Stalno je neko povraćao... To se dogodilo i Hrvatima. Sve mi je to nekako jako čudno.

Sličnog mišljenja je i selektor reprezentacije Ljubomir Vranješ, koji je pohvalio igrače što su uopšte smogli snage da odigraju utakmicu usled toliko problema.

- Imali smo osam igrača koji su imali zdravstvenih problema. U takvim uslovima smo imali priliku za pobedu i mislim da smo mogli da pobedimo. Na celom turniru smo izgubili jednu utakmicu i ispali.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Ana Rajković, supruga Predraga Rajkovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.