ŠESTA LIČNA: Počinje Mondobasket!

Izvor: Mondo, 28.Avg.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠESTA LIČNA: Počinje Mondobasket!

Pripreme za Svetsko prvenstvo u Kini se privode kraju, a opširno o onome što nas očekuje na smotri najboljih selekcija Miloš je razgovarao sa komentatorom Darkom Plavšićem.

Nakon predugih pet godina, pred nama je novo svetsko prvenstvo u košarci. Počevši od 31. avgusta, 32 selekcije, među kojima je i naravno Srbija, boriće se za naslov svetskog prvaka u Kini. I čini se da ovaj put, za razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od prethodna dva, postoje solidne šanse da trofej ne ode u Sjedinjene Američke Države.

Hoće li to biti baš Srbija, koja igra fantastično sa Nikolom Jokićem i drugim NBA asovima? Grčka vladajućeg NBA MVP-ja Janisa Adetokumba? Španija ili Francuska? Kandidata ima dosta za sva odličja, ali opet, samo jedan može do zlata.

Ko će to biti, pokušaće da vam kroz obimnu najavu odgonetne Darko Plavšić, košarkaški komentator Sport Kluba i jedan od članova srpske medijske ekspedicije na dalekom istoku, koji sa Milošem temeljno analizira sve učesnike, grupa, i moguće scenarije raspleta. Doduše, jasno je koji obojica priželjkuju, a verujemo da i vi mislite isto...

Ovaj uvod, takođe, predstavlja i svojevrstan početak "pojačanih" aktivnosti povodom Mondobasketa na našem portalu koje kreću od subote, tako da ostanite sa nama jer sledi 15 dana košarkaškog ludila!



Izvor: MONDO PORTAL

Sve epozide MONDO podkasta "Šesta Lična" možete gledati na našem YouTube kanalu ili SoundCloud stranici.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.