SENZACIONALNO! Hrvatska pobedila Englesku i obezbedila finale protiv Francuza!

Izvor: BKTV News, 11.Jul.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIONALNO! Hrvatska pobedila Englesku i obezbedila finale protiv Francuza!

Fudbaleri Hrvatske uspeli su, uprkos ranom vođstvu Engleza, da izjednače rezultat, a u drugom produžetku i da potpuno preokrenu rezultat čime su zakazali meč sa Francuskom u finalu Svetskog prvenstva.

Fenomenalno izveden slobodan udarac Tripijea doneo je vođstvo Engleskoj u 5. minutu utakmice. Gordi Albion je na krilima rano stečene prednosti vodio glavnu reč do odmora.

Ofanziva Hrvatske u drugom poluvremenu isplatila se u68. minutu. Vrsaljko je uputio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << centaršut pred gol Pikforda, a Perišić ispred štopera Engleske poslao loptu u mrežu.

Mogli su Hrvati pre produžetaka da potpuno preokrenu rezultat i izbegnu produžetke, ali je Perišić u 72. minutu pogodio stativu.

Više koncentracije u dodatnih pola sata igre pokazali su izabranici Zlatka Dalića, a u junaka meča izastao je Mario Mandžukić pogotkom u 109. minutu za istorijski uspeh Hrvatske.

Vatreni će u nedelju od 17 časova na stadonu Lužnjiki u Moskvi odmeriti snage sa Francuskom za planetarnu krunu, dok će se dan ranije u Sankt Peterburgu u duelu za treće mesto susresti Engleska i Belgija.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.