SAD +43 protiv Dominikanske R.

Izvor: B92, 21.Avg.2014, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD +43 protiv Dominikanske R.

Košarkaši SAD ostvarili su ubedljivu pobedu nad Dominikanskom Republikom 105:62, u test meču za Svetsko prvenstvo u Španiji.

U meču u kojem je Majk Kšiševski više koristio rezerve, Rudi Gej i DeMar DeRouzan (6as, 5sk) postigli su po 13, a Džejms Harden i Kajri Irving (5/5 iz igre, 5as, 4sk) po 12 poena.

Dominikansku Republiku predvodio je igrač Hjustona Fransisko Garsija sa 14 poena, a tim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Kariba je bio oslabljen neigranjem svoje prve zvezde, krila Atlanta Hoksa Ala Horforda zbog povrede.

"Igrali smo nesebično i sa velikim intenzitetom. Mislim da smo igrali kao kadeti sa Vest Pointa, mislim da nam je dan treninga tamo dosta pomogao", rekao je Kšiševski, koji je studirao upravo na ovoj prestižnoj vojnoj akademiji.



Derik Rouz je propustio i ovaj meč, a SAD je tokom duela šutirao 58% iz igre. Ove dve selekcije biće rivali i na Mundobasketu jer će igrati zajedno u Grupi C u Bilbau.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Amerikanci silni protiv Dominikanske Republike, slavili s +43 (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Avg.2014

Košarkaška reprezentacija SAD ostvarili su ubedljivu pobedu nad Dominikanskom Republikom od neverovatnih 43 razlike pošto su noćas deklasirali ovog rivala rezultatom 105:62.. . Izabranici Majka Križevskog svoj trijumf upisali su u okviru priprema za predstojeće Svetsko prvenstvu u Španiji koje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.