SA NJIMA ILI BEZ NJIH U RUSIJU: Muslin OTKRIO da li će ORLOVI voditi žene na Mondijal (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2017, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA NJIMA ILI BEZ NJIH U RUSIJU: Muslin OTKRIO da li će ORLOVI voditi žene na Mondijal (FOTO)

Selektor vodi se računa o svakom detalju.

Posle osam godina pauze fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Svetsko prvenstvo. Da bi se u Rusiji ostavrio što bolji rezultat i ostavio što snažni utisak vodi se računa o svakom detalju. Od toga gde će biti baza naših najbolji fudbalera do protivnika u pripremnim utakmicama.

DVE JAKE PROVERE U NOVEMBRU: Muslin otkrio odakle dolaze rivali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije u prijateljskim utakmicama

PROCURELO: Otkriveni NEVEROVATNI DETALJI zašto Sergej Milinković-Savić zapravo ne igra za Srbiju!

Zaninljivo je da će "Orlovi" na Mundijal putovati bez supruga, devojaka i bliže rodbine. Iako neke selekcije praktikuju da najbliža familija bude u neposrednoj blizini fudbalera, selektor Muslin je odlučio da tokom SP reprezentacija ima potpuni mir.

- Neposredno pred odlazak u Rusiju igrači će imati dosta vremena da budu sa svojim porodicama, ali tamo želimo da se fokusiramo isključivo na fudbal - otkriva Muslin još jedan detalj za "Novosti".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.