Izvor: RuskaRec.ru, 03.Sep.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruske gimnastičarke se na dve nedelje odrekle telefona radi pobede

Reprezentacija Rusije u ritmičkoj gimnastici se dve nedelje pre početka Svetskog prvenstva odrekla svojih mobilnih telefona kako bi mogla bolje da se koncentriše na trenažni proces. To je novinarima saopštila predsednica Sveruske federacije za ritmičku gimnastiku i glavni trener ruskog nacionalnog tima Irina Viner-Usmanova.
Reprezentacija Rusije je na Svetskom prvenstvu 2017. zauzela prvo mesto u ekipnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << plasmanu, osvojivši sedam zlatnih, pet srebrnih i jednu bronzanu medalju. Drugo mesto je zauzela Italija sa jednom zlatnom medaljom, a treće Japan sa jednom srebrnom i tri bronzane medalje, prenosi TASS.
„Mi imamo sopstveni sistem pripreme koji obuhvata sve: profesionalni trenerski tim, medicinu, dijetologiju, kontrolu težine i tako dalje”, rekla je Viner-Usmanova. „A gde su vaši telefoni, devojke? One nemaju telefone već dve nedelje, jer moraju na vreme da idu na spavanje. A telefon je takva užasna stvar.”
„Naravno, i ja ostavljam svoj telefon. Ja sve radim kao one i trudim se da one sve rade kao ja. I one će jednog dana takođe biti pravi i dobri treneri”, zaključila je glavni trener.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.