Rusi petardom otvorili Mundijal: Čerišev majstorijama ukrasio premijeru (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi petardom otvorili Mundijal: Čerišev majstorijama ukrasio premijeru (VIDEO)

Saudijci posle 90 minuta na korak od eliminacije

Na fenomenalnu ceremoniju otvaranja Svetskog prvenstva nadovezala se premijerna utakmica Mundijala u kojoj je domaćin savladao Saudijsku Arabiju (5:0).

Vodeći pogodak za oduševljenje 80.000 gledalaca na stadionu Lužnjiki postigao je Gazdinski u 12. minutu. Vezni fudbaler Rusije iskoristio je nespretnost defanzivaca rivala i odličan centaršut Golovina glavom poslao u mrežu.

Sve dileme bile su razrešene >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dva inuta pre odlaska na odmor zahvaljujući fenomenalnoj individualnoj bravuri Čeriševa. Zanimljivo, raspoloženi fudbaler Viljareala u igru je ušao silom prilika posle povrede Džagoeva u 24. minutu.

Cheryshev sent them home already ! ? #RUSKSA ???? pic.twitter.com/Al2Ffty7vA

Golovin je još jednom majstorski asistirao za pogodak u 72. minutu, a Djuba se posle samo 89 sekundi provedenih na terenu upisao u strelce.

And Dzyuba makes it 3-0 … 3 points to Russia in the pocket #WorldCup #RUSKSA pic.twitter.com/FGezEJqyB0

Goleadu je novom majstorijom nastavio Čerišev u prvom minutu sudijske nadoknade, a potpuni debakl Saudijske Arabije potpisao je Golovin.

#WorldCup 2⃣0⃣1⃣8⃣ ⚽️

Match 1 #Live: #Russia ?? ? #SaudiArabia ?? 4⃣-0⃣ - 90' Denis @Cheryshev ⚽️#RUSKSA #Russia2018 #FifaWorldCup2018 pic.twitter.com/WYWQVIGqiE

Saudijci su ostali praznih šaka, a imajući u vidu da grupu A pored današnjih rivala čine još Egipat i Urugvaj, fudbaleri azijske zemlje posle samo 90 minuta Svetskog prvenstva su na korak od eliminacije. Podatak koji ne predstavlja iznenađenje imajući u vidu da zauzimaju 67 poziciju na FIFA rang listi.

Drugi meč grupe A između Egipta i Urugvaja zakazan je za sutra od 14 časova u Jekaterinburgu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.