Rusi i Belorusi učestvuju na Svetskom prvenstvu

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 14:25

Rusi i Belorusi učestvuju na Svetskom prvenstvu

Svetska tekvondo federacija dozvolila je borcima iz Rusije i Belorusije da učestvuju pod neutralnim zastavama na turnirima koje odobri ta organizacija.

Čelnici Svetske tekvondo federacije su tako pozitivno reagovali na preporuku Međunarodnog olimpijskog komiteta od prošle nedelje da se sportistima iz Rusije i Belorusije dozvoli da kao neutralni učestvuju na sportskim takmičenjima na takmičenjima uoči Olimpijskih igara u Parizu 2024.

Ruski i beloruski borci tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogu da se bore za medalje na Svetskom prvenstvu koje je na rasporedu od 29. maja do 6. juna u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kecmanović ostao bez titule u Eštorilu - Kasper Rud prejak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2023

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da osvoji titulu na ATP turniru u Eštorilu, pošto je danas u finalu poražen od Norvežanina Kaspera Ruda rezultatom 6:2, 7:6 (7:3).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.