Rukometni savez smenio selektora Sašu Boškovića

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2016, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometni savez smenio selektora Sašu Boškovića

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije na redovnoj sednici nije usvojio izveštaj selektora ženske reprezentacije Saše Boškovića o učešću na Svetskom prvenstvu u Danskoj i time se završio njegov četvorogodišnji mandat, saopštio je RS S.

Kako se navodi, do izbora novog selektora aktuelni stručni štab vodiće ekipu, a RS S će pokušati da u najkraćem mogućem roku pronađe adekvatno dugororrno rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za poziciju selektora, s obzirom na to da je sezona u toku.

Mečevi trećeg i četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Švedskoj na programu su 9. i 13. marta, a protivnik je Češka.

Bošković je predvodio reprezentaciju Srbije na četiri velika takmčenja, a osvojio je srebro na SP u Beogradu 2013. godine. Nakon toga je ušao u sukob sa najboljim igračicama (Lekić, Damnjanović, Cvijić, Tomašević) i usledili su slabiji rezultati.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.