Rukometašice Srbije pobedile Dansku

Izvor: NTV.rs, 12.Dec.2013, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije pobedile Dansku

Rukometašice Srbije savladale su Dansku rezultatom 23 : 22, u 4. kolu Svetskog prvenstva.
Derbi kola u potpunosti je opravdao očekivanja. Bio je to uzbudljiv i neizvestan meč, koji su u samom finišu, uz podršku pune hale Čair, u svoju korist prelomile naše rukometašice. Uz fantastičnu Katarinu Tomašević na golu, u našem timu istakle su se Andrea Lekić sa 6 i Sanja Damnjanović sa 5 golova. U selekciji >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Danske najefikasnija je bila Busgard sa 4 postignuta gola.
U ostalim mečevima 4. kola grupe ”B” Brazil je pobedio Japan 24 : 20, a Kina selekciju Alžira 27 : 25.
Na čelu tabele grupe ”B” nalazi se Brazil sa maksimalnim učinkom u sva četiri kola i 8 bodova, druga je Srbija sa sa šest bodova, koliko ima i trećeplasirana Danska, slede Japan i Kina koji imaju po dva boda, dok je poslednji Alžir bez bodova.
Poslednje kolo u grupi čiji je domaćin Niš, na programu je u petak, 13. decembra. Od 15 i 45 sastaju se Japan i Alžir, od 18 casova Srbija će igrati protiv Kine, dok će od 20 i 15 rivali biti Danska i Brazil.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Srbija pobedila Dansku u punom Čairu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Dec.2013

Rukometašice Srbije savladale su Dansku rezultatom 23:22 (12:12) u 4. kolu B grupe Svetskog prvenstva u punoj hali Čair u Nišu. Srbija ima 3 pobede i poraz.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.