Rukometašice Srbije i Holandije u duelu za drugo mesto u grupi

Izvor: RTS, 05.Dec.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije i Holandije u duelu za drugo mesto u grupi

Rukometašice Srbije sastaju se sa Holanđankama u četvrtom kolu grupe A u borbi za drugu poziciju u grupi na Svetskom prvenstvu u Japanu. Duel počinje u 10.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Srpske rukometašice su, posle pobeda nad Angolom i Kubom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pretrpele poraz od prvoplasiranih Norvežanki i trenutno imaju četiri boda koliko i njigove današnje suparnice.

Holanđanke nisu najbolje startovale na prvenstvu jer su u prvom kolu poražene od selekcije Slovenije, ali su potom bile ubedljive sa selekcijama Kube i Angole, poput naših rukometašice.
U četvrtom kolu njihov direktan duel će odlučiti ko će doći do prednosti u borbi za plasman od prvog do trećeg mesta u gruši što vodi do plasmana u narednu fazu takmičenja.
Utakmica selekcija Srbije i Holandije na Svetskom prvenstvu u Japanu počinje u 10.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukomet: Holanđanke ubedljive protiv Srbije, sutra protiv Slovenije za prolaz dalje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2019

Reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Holandije 23:36 (11:20) u četvrtom kolu grupe A na Svetskom prvenstvu u Japanu. Najbolje srpske rukometašice nisu prikazale igru iz prethodna tri meča na šampionatu sveta, a Holanđanke su bile bolje u svim segmentima igre od samog starta...Utakmicu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Debakl rukometašica Srbije protiv Holandije

Izvor: RTS, 05.Dec.2019

Rukometašice Srbije doživele su drugi poraza na Svetskom prvenstvu u Japanu, pošto je od njih danas mnogo bolja bila selekcija Holandije pobedivši rezultatom 36:23. Poslednji meč u Grupi A Srbija igra protiv Slovenije u petak (7.00, RTS 2), a taj meč odlučiće ko će u narednu fazu takmičenja. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.