Rukometašica Naise na spisku reprezentacije Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2023, 10:35

Rukometašica Naise na spisku reprezentacije Srbije

Ženska rukometna reprezentacija Srbije okupiće se 19. novembra u Kovilovu odakle će otići na pripreme za Svetsko prvenstvo koje je u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj. Na spisku od 19 rukometašica našlo se i ime Nišlijke Teodore Veličković, beka niške Naise.

Seniorski tim Srbije okupiće se tokom EHF nedelje kada će obaviti finalne pripreme za predstojeću svetsku rukometnu smotru. Selektor Srbije Uroš Bregar pozvao je 19 igračica, među kojima i jednu iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << niške Naise - Teodoru Veličković.

Na spisku su i golmani Marija Čolić, Moli Kubina i Marija Simić, zatim krila Sanja Radosavljević, Aleksandra Stamenić, Nataša Lovrić, Dunja Radević i Tijana Simić, bekovi Emilija Lazić, Jovana Jovović, Teodora Majkić, Tamara Mandić, Aleksandra Vukajlović, Marija Laništanin i Anđela Janjušević, kao i pivoti Edita Nuković, Jovana Milojević i Katarina Bojičić.

Srpske rukometašice biće od nedelje, 19. novembra u Kovilovu, a potom ih očekuje međunarodni turnir u Španiji od 24. do 26. novembra, na kom će igrati protiv domaćina, Japana i Argentine.

Šampionat sveta je od 29. novembra do 17. decembra u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj, a Srbija je u E grupi sa Danskom, Rumunijom i Čileom.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.