Rukometaši Srbije u nedelju uz besplatan ulaz dočekuju Portugal

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jun.2018, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije u nedelju uz besplatan ulaz dočekuju Portugal

Posle rukometašica Srbije, u hali "Čair" će igrati i najbolji rukometaši naše zemlje jer u nedelju, 10. juna dočekuju Portugaliju u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo koje će naredne godine igrati u Nemačkoj i Danskoj.

Niš je opet baza najboljim rukometašima i rukometašicama Srbije, a posle pobede ženske selekcije nad Makedonijom na teren niškog "hrama sporta" će i muška reprezentacija, u čijim redovima su i trojica igrača niškog Železničara >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Mladen Krsmančić, Stevan Sretenović i Andrija Mađar, kao i rođeni Nišlija Darko Đukić.

Želimo da izborimo plasman na Svetsko prvenstvo u ovom dvomeču sa Portugalijom, sve drugo bi bio neuspeh. Uz dužno poštovanje protivnika, mislim da uz dobru taktiku i pripremu utakmica, nemamo čega da se bojimo. Puno mi znači što sam debitovao za seniorsku reprezentaciju protiv Nemačke, da osetim atmosferu. Kako vreme protiče, mislim da će mi biti sve lakše, želim da pokažem da nisam slučajno u reprezentaciji, imam veliku želju i motiv. Nadam se da ću ispuniti očekivanja - istakao je Mladen Krsmančić.

Ulaz je besplatan, ali je potrebno u halu ući sa ulaznicom koju zainteresovani mogu preuzeti na blagajni hale "Čair" od petka, 8. juna.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da daju punu podršku našoj reprezentaciji u Nišu kako bi izborila plasman na predstojeće Svetsko prvenstvo i time zaokružili učešće naših reprezentacija na međunarodnoj sceni, obzirom da je ženska reprezentacija, kao prva u grupi, izborila učešće na predstojećem Evropskom prvenstvu - kažu u Rukometnom savezu Srbije.

Utakmica počinje u 18 sati u hali "Čair".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.