Ronaldo: Samo ne Francuska u baražu

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2013, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Samo ne Francuska u baražu

Jedan od najboljih igrača na svetu, Portugalac Kristijano Ronaldo rekao je da ne bi voleo da njegova reprezentacija u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo u Brazil igra protiv Francuske.
U teoriji, Francuska je najjača reprezentacija. Ako postoji jedan tim koji bi trebalo izbeći, onda je to Francuska iz više razloga. Ne želim da objašnjavam razloge, jer ću biti kažnjen – rekao je Ronaldo, prenosi španski list Marka.
Portugalija je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << petak odigrala s Izraelom nerešeno 1:1 i praktično prokockao šanse za direktan plasman u Brazil.
U grupi F trenutno je na prvom mestu reprezentacija Rusije sa 21 osvojenim bodom, dok Portugalija na drugom mestu ima tri boda manje.
U poslednjem kolu kvalifikacija, Portugalija igra u utorak protiv Luksemburga, dok Rusija gostuje Azerbejdžanu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo: Samo ne Francuska

Izvor: B92, 13.Okt.2013

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da ne bi voleo da njegova reprezentacija u baražu za odlazak na Mundijal u Brazil igra protiv Francuske..."U teoriji, Francuska je najjača reprezentacija. Ako postoji jedan tim koji bi trebalo izbeći, onda je to Francuska iz više razloga. Ne želim...

Nastavak na B92...

Ronaldo: Samo ne Francuska u baražu

Izvor: Blic, 14.Okt.2013, 08:24

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da ne bi voleo da njegova reprezentacija u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo u Brazil igra protiv Francuske..."U teoriji, Francuska je najjača reprezentacija. Ako postoji jedan tim koji bi trebalo izbeći, onda je to Francuska iz više razloga....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.