Izvor: B92, 28.Sep.2013, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo propušta SKP?

Šampion Južne Amerike Atletiko Mineiro mogao bi da bude izuzetno oslabljen na Svetskom klupskom prvenstvu.

Prva zvezda brazilskog tima Ronaldinjo pokidao je mišić prepone pa je upitan njegov nastup u Maroku u decembru.

Ronaldinjo će sigurnu pauzirati naredna dva meseca, ali zbog prirode povrede mogao bi i dodatnih 30 dana.

"To je ozbiljna povreda, ali je period oporavka kratak. Uglavnom je to oko dva i po meseca, ali može da potraje i tri, tri i po. Uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo oprezni u vezi sa ovakvom povredom jer nema pravila, mnogo faktora može da utiče na vreme oporavka", rekao je doktor Atletiko Mineira Rodrigo Lazmar.

Atletiko Mineiro će biti jedan od favoriza na SKP u Maroku, naravno uz šampiona Evrope Bajern iz Minhena. Sigurni učesnici su još Monterej (Meksiko), Okland (Novi Zeland) i Raha Kazablanka (Maroko).

Ostala su još dva mesta, a konkurišu četiri tima iz Azije (verovatno će to biti odluka između kineskog Gvangdžua i Seula iz Južne Koreje), te još četiri iz Afrike.

Turnir je na programu od 11. do 21. decembra u Marakešu (stadion 45.240 mesta) i Agadiru (45.480).
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ronaldinjo propušta SKP?

Izvor: B92, 28.Sep.2013

Šampion Južne Amerike Atletiko Mineiro mogao bi da bude izuzetno oslabljen na Svetskom klupskom prvenstvu...Prva zvezda brazilskog tima Ronaldinjo pokidao je mišić prepone pa je upitan njegov nastup u Maroku u decembru...Ronaldinjo će sigurnu pauzirati naredna dva meseca, ali zbog prirode povrede...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.