Riberi: Možemo da odbranimo sve

Izvor: B92, 16.Dec.2013, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi: Možemo da odbranimo sve

Fudbaler Bajerna iz Minhena Frank Riberi rekao je da je njegov tim sposoban a i ove sezone dođe do triple krune i tako ponovi uspeh iz prethodne.

Riberi je pre Svetskog klupskog prvenstva istakao da bi trofej u Maroku bio savršen kraj godine, ali i napomenuo da Bajern i 2014. može do sva tri trofeja.

Bavarci će u polufinalnom meču igrati protiv Gvangžua, dok će eventualnom finalu igrati protiv pobednika duela Raža Kazablanka - Atletiko Mineiro.

„Mi hoćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i možemo da odbranimo sve tri titule sledeće godine. Osvajanje Svetskog prvenstva za klubove bio bi savršen završetak godine“, rekao je Riberi za nemački ’Bild’.

I pored odlične forme ove sezone, Riberi je negirao spekulacije da je Bajer već osvojio titulu u nemačkoj Bundesligi.

„Ne smemo da razmišljamo da smo već osvojili titulu. Nije važno da li su Borusija Dortmund i Bajer Leverkuzen 12, odnosno sedam bodova iza nas, mi moramo nastaviti da se fokusiramo na naš posao“, zaključio je Riberi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Riberi: Možemo da odbranimo sve

Izvor: B92, 16.Dec.2013

Fudbaler Bajerna iz Minhena Frank Riberi rekao je da je njegov tim sposoban a i ove sezone dođe do triple krune i tako ponovi uspeh iz prethodne...Riberi je pre Svetskog klupskog prvenstva istakao da bi trofej u Maroku bio savršen kraj godine, ali i napomenuo da Bajern i 2014. može do sva tri trofeja...Bavarci...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.