Rezultat koji je večeras obišao svet - 14:0! Evo svih golova... (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultat koji je večeras obišao svet - 14:0! Evo svih golova... (video)

Golovi su postignuti u periodu od petog do 88. minuta.

Najubedljiviju pobedu u večeras odigranim kvalifikacionim mečevima ostvarila je reprezentacija Irana, koja je u drugoj fazi azijskog dela kvalifikacija za Svetsko prvenstvo deklasirala na svom terenu selekciju Kambodže sa 14:0!

Golove su domaći ravnomerno rasporedili, po sedam u oba poluvremena, a najefikaciji je bio četvorosruki strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Karim Ansarifard. Efikasan je bio i fudbaler ruskog Zenita Sardar Azmun, koji je upisao het-trik.

Iran je posle dva odigrana kola na prvom mestu u svojoj grupi sa maksimalnim učinkom, a prethodno je savladao i Hong Kong sa 2:0. Kambodža ima jedan osvojen bod iz tri odigrana meča.

-

All 1⃣4⃣ goals.

⚽️ Nourollahi (5)

⚽️ Azmoun (11)

⚽️ Kanaani (18)

⚽️ Taremi (22)

⚽️ Azmoun (36)

⚽️ Ansarifard (40)

⚽️ Azmoun (44)

🧤 Beiranvand - penalty save

⚽️ Ansarifard (49)

⚽️ Taremi (54)

⚽️ Ansarifard (61)

⚽️ Mohebi (65)

⚽️ Mohebi (67)

⚽️ Mohammadi (85)

⚽️ Ansarifard (88) pic.twitter.com/EDp6HeJPtG

— Persian Soccer (@PersianFutbol) October 10, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IRAN BROJAO DO 14! Iranci DEMOLIRALI Kambodžu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Okt.2019, 10:59

Spektakularnu pobedu u večeras odigranim kvalifikacionim mečevima ostvarila je reprezentacija Irana, koja je u drugoj fazi azijskog dela kvalifikacija za Svetsko prvenstvo deklasirala na svom terenu selekciju Kambodže sa 14:0!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.