Reprezentacija Srbije na 50. mestu FIFA liste! Ispred su Gana i Obala Slonovače!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jun.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentacija Srbije na 50. mestu FIFA liste! Ispred su Gana i Obala Slonovače!

Srbija ima isti broj bodova kao prošli mesec - 671, ali ju je prestigla Australija, odmah ispred su još Gana i Obala Slonovače, a iza Danska, Alžir i Crna Gora, koja je najviše poena zaradila - 87.

Ekipa Slavoljuba Muslina ima priliku da pobedom nad Velsom 11. juna u Beogradu napravi veliki skok na svetskoj listi jer su "zmajevi" 13. selekcija planete.

Od ostalih rivala iz D kvalifikacione grupe za plasman na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Mundijal u Rusiju naredne godine, Republika Irska je ostala na 26. mestu, Austrija je za korak bolje rangirana - 35, Gruzija je 122, a Moldavija 161.

Među Top10 bila je samo jedna promena, Poljska zatvara sam "krem" svetskog fudbala, zajedno sa Španijom pošto imaju isti broj bodova, a od devete do prve pozicije redom idu Švajcarska, Portugalija, Belgija, Francuska, Kolumbija, Čile, Nemačka, Argentina i lider Brazil.

Sledeća FIFA lista biće objavljena 6. jula.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

FIFA rang lista: Orlovi, opet, pali za jednu poziciju

Izvor: Press, 01.Jun.2017

Fudbalska reprezentacija Srbije 50. je selekcija na svetu, jer je na rang listi prestigao nacionalni tim Australije. Ako se pobedi Vels biće velikog skoka. . foto: novosti.rs. Fudbalska reprezentacija Srbije pala je za jednu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.