Rasprodate ulaznice za utakmicu Hrvatske i Srbije u Zagrebu

Izvor: Studio B, 21.Feb.2013, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodate ulaznice za utakmicu Hrvatske i Srbije u Zagrebu

Sve ulaznice za utakmicu između Hrvatske i Srbije u Zagrebu u petom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu rasprodate su prvog dana, objavio je Fudbalski savez Hrvatske.

"Zahvaljujemo navijačima na ukazanom izuzetno velikom interesovanju za ovu utakmicu. Iskreno nam je žao svih koji nisu uspeli da kupe željene ulaznice, ali zahtevi i želje za ulaznicama koje su višestruko premašivali kapacitet stadiona jednostavno se nisu mogle zadovoljiti i samo su najsrećniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i najuporniji uspeli da kupe", piše u saopštenju.   

HNS je pozvao navijače koji su kupili ulaznice da bodre svoju reprezentaciju uz sportsko poštovanje prema protivniku, a one koji nisu uspeli da dođu do karte pozvao u fan zone koje će biti organizovane širom Zagreba.   

"Sve koji su uspeli da dođu do ulaznice pozivamo da dođu na Maksimir i svesrdno bodre naše reprezentativce uz sportski respekt prema protivniku, a one koji nisu bili te sreće pozivamo u fan zone gde će biti organizovano zajedničko gledanje susreta na velikom platnu. Jedna velika fan zona biće organizovana i u krugu stadiona Maksimir", navodi se u saopštenju.   

Utakmica između Hrvatske i Srbije biće odigrana 22. marta.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.