Rasprodate karte za finale SP!

Izvor: B92, 21.Dec.2013, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodate karte za finale SP!

Karte za finale Svetskog prvenstva za rukometašice (novi 400) u Areni između Srbije i Brazila rasprodate su za manje od dva sata.

Rukometni savez Srbije je ponovo u dogovoru sa Svetskom rukomentnom federacijom (IHF) snizio cenu karata za galeriju Arene na 400 dinara, ali su one rasprodate, kao i one skuplje za nivo 200.

Karte su prodavane na 180 mesta i preko interneta pa prema rečima koordinatora za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bezbednost RSS Ljubisava Sekulića ne treba da čudi brzina kojom su one rasprodate

Oni koji su se u subotu oko podne okupili ispred blagajne Arene i ostali bez karata su bili razočarani ne verujući rečima predstavnika RSS da su sve karte rasprodate.

Revoltirani građani tvrde da samo nekoliko stotina metara dalje od Arene mogu da kupe karte po mnogo većim cenama, ali iz RSS tvrde da su od policije tražili da onemogući ilegalnu preprodaju karata u blizini Kombak Arene.

Finalni meč SP za žene u rukometu igraće se u nedelju u Areni od 17:15 časova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rasprodate karte za finale SP!

Izvor: B92, 21.Dec.2013

Karte za finale Svetskog prvenstva za rukometašice u Areni između Srbije i Brazila rasprodate su za manje od dva sata...Rukometni savez Srbije je ponovo u dogovoru sa Svetskom rukomentnom federacijom (IHF) snizio cenu karata za galeriju Arene na 400 dinara, ali su one rasprodate, kao i one skuplje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.