Raspada se selekcija SAD, Popoviču otkazao i Kevin Lav

Izvor: RTS, 24.Jul.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspada se selekcija SAD, Popoviču otkazao i Kevin Lav

Košarkaš Klivlend Kavalirsa Kevin Lav poslednje je veliko ime u nizu koje je otkazalo nastup za reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država na Svetskom prvenstvu u Kini. Ovu informaciju objavio je poznati američki novinar Šems Čaranija.
Nije poznat razlog zbog kojeg će Lav preskočiti turnir u Kini, ali je jasno da je na taj način >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nastavljeno rasipanje selekcije SAD.

Pre njega su selektora Grega Popoviča o otkazu obavestili Džejms Harden, Entoni Dejvis, Demijan Lilard, Si-Džej Makolum, Bredli Bil, Tobajas Heris, Demar Derouzan, Erik Gordon i Zajon Vilijamson.
Čaranija je potvrdio da Kajl Lauri namerava da bude u timu na Mundobasketu i pridruži se ekipi posle oporavka od operacije palca.
To znači da se na trenutnom spisku nalaze Herison Barns, Džejlen Braun, Andre Dramond, Kajl Kuzma, Bruk Lopes, Kajl Lauri, Kris Midlton, Pol Milsap, Donovan Mičel, Džulijus Rendl, Markus Smart, Džejson Tejtum, Pi-Džej Taker, Majls Tarner, Kemba Voker i Tadeus Jang.
Popovič će možda morati da pravi izmene i pozove još neke igrače pred kamp reprezentacije Amerike koji je na programu u Las Vegasu, od petog do devetog avgusta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nema više "ljubavi" " Popovič ostao bez još jedne zvezde

Izvor: B92, 24.Jul.2019

Krilni centar Klivlend Kavalirsa Kevin Lav odlučio je da ne nastupi za selekciju Sjedinjenih Američkih Država na Svetskom prvenstvu u Kini...Lav je prošle sezone zbog problema sa povredama odigrao svega 22 utakmice u NBA ligi, što je najmanje u njegovoj dosadašnjoj karijeri...On je odlučio da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.