Ramos spustio na zemlju Grizmana i njegovu želju za Zlatnom loptom

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos "spustio na zemlju" Grizmana i njegovu želju za 'Zlatnom loptom'

Antoan Grizman je fudbaler koji je među najboljima na svetu, da li ima pravo da se buni što nije među trojicom najboljih ovog puta?

Ove godine za najboljeg igrača na svetu glasaće se za trojicu igrača - Kristijana Ronalda, Mohameda Salaha i Luku Modrića.

Ko će osvojiti nagradu?

Antoana Grizmana ne interesuje, jedino što on zna jeste da on to neće biti i pre nekoliko dana je istakao veliko nezadovoljstvo što se nije našao na spisku potencijalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobitnika ove nagrade jer je sa reprezentacijom Francuske osvojio Mundijal.

Sada je Serhio Ramos prokomentarisao njegovu izjavu.

"Grizman kaže da je na nivou Kristijana ili Mesija? Ignorišite to. Kada ujem ovo dete da priča o "Zlatnoj lopti" setim se Totija, Bufona, Ćavija... Svi oni imaju kuću punu titula, a nemaju 'Zlatnu loptu'. Mora Grizman da pita za savet Čoloa Simeonea ili Godina. Uvek sam govorio da je dobar igrač", rekao je Ramos.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ramos pecnuo Grizmana: Momče, junačiš se u svom neznanju

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2018

Izneo je Antoan Grizman javno svoje nezadovoljstvo zbog toga što se nije našao na listi kandidata za osvajanje Zlatne lopte. Ne samo što je bio ljut, verovatno i spravom pošto je u minuloj sezoni osvojio Ligu Evrope, Svetsko prvenstvo i Superkup Evrope, već je jasno stavio do znanja da je trenutno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.