Ragbisti Engleske u finalu Svetskog prvenstva

Izvor: Beta, 26.Okt.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ragbisti Engleske u finalu Svetskog prvenstva

Ragbisti Engleske plasirali su se danas u finale Svetskog prvenstva u Japanu, pošto su u Jokohami pobedili dvostrukog uzastopnog branioca titule Novi Zeland sa 19:7.Engleska je tokom celog meča bila bolja, nije gubila i potpuno je nadigrala favorizovani Novi Zeland.Engleska se prvi put posle 12 godina plasirala u finale, u kome će 2. novembra igrati protiv pobednika meča Južne Afrike i Velsa.Novi Zeland nije izgubio utakmicu na Svetskom prvenstvu još od turnira 2007. godine, a danas je pretrpeo prvi poraz od Engleske na Svetskom prvenstvu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OLD BLEKSI IZGUBILI POSLE 12 GODINA: Ragbisti Engleske u finalu Svetskog prvenstva!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2019

Ragbisti Engleske plasirali su se danas u finale Svetskog prvenstva u Japanu, pošto su u Jokohami pobedili dvostrukog uzastopnog branioca titule Novi Zeland sa 19:7.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.