Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 22:44

RUMUNIJA I SRBIJA ZA SEDMO MESTO: Delfini saznali rivale na Svetskom prvenstvu

Prioritet je olimpijska viza.

Vaterpolisti Srbije igraće protiv Rumunije u meču za sedmo mesto na Evropskom prvenstvu.

Rumuni su poraženi od Crne Gore (18:11) i zakazali su okršaj sa Delfinima. Naša selekcija je, da podsetimo, poražena od Grčke (12:10).

Golove za Crnu Goru postigli su: Đuro Radović četiri, Miroslav Perković tri, Vlado Popadić i Stefan Vidović, Vasilije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radović, Dušan Matković, Kanstanin Averka po dva, Aljoša Mačić jedan. Kod Rumunije, najefikasniji su bili Vlad Georgesku sa tri, odnosno Andrei Pritoteša i Silvijan Kolodroski sa po dva gola.

"Ajkule" će u meču za peto mesto igrati sa Grčkom, a nakon duela sa Rumunijom poznato je i sa kojim selekcijama će Srbija igrati u grupi na Svetskom prvenstvu.

To su Crna Gora, SAD i Japan. Prvoplasirana selekcija će direktno u četvrtfinale koje garantuje mesto na Olimpijskim igrama, a oni koji budu drugi i treći će igrati osminu finala.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.