RUKOMETNI SAVEZ VOJVODINE: Odluka EHF ponižavanje Srbije

Izvor: Kurir, 19.Mar.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMETNI SAVEZ VOJVODINE: Odluka EHF ponižavanje Srbije

Rukometni savez Vojvodine (RSV) saopštio je danas da odluka da se kvalifikacioni turnir juniorki u Kragujevcu za Svetsko prvenstvo održi bez intoniranja himni i isticanja nacionalnih obeležja predstavlja "ponižavanje Srbije" i predložio je da se takmičenje odloži ili da se organizacija preda drugoj državi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Rukometni savez Vojvodine: Turnir otkazite ili premesti u neku drugu drzavu!

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 19.Mar.2018

.SAOPŠTENJE ZA JAVNOST .U svetlu odluke EHF-a, koju je prihvatio RSS, da se utakmice kvalifikacionog turnira juniorki za svetsko prvenstvo odigraju u Kragujevcu, ali bez nacionalnih obelezja reprezentacija i bez intoniranja himni, Rukometni savez Vojvodine oseca potrebu da se oglasi i svoj..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.