Prvo pojačanje Igokee - bivši igrač večitih

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo pojačanje Igokee - bivši igrač "večitih"

ABA ligaš iz Laktaša počeo je "prelazni rok" dolaskom Save Lešića.

Igokea je počela da oblikuje i formira tim za novu sezonu. U sklopu toga, prvi potpis na ugovor sa klubom iz Laktaša stavio je Sava Lešić (30), povratnik iz Nemačke koga je selektor Aleksandar Đorđević pozivao u reprezentaciju tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini.

Krilni centar rođen 1988. godine u Kninu vratiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se četvrti put u ABA ligu, u kojoj je osim za Partizan i Zvezdu igrao i za Radnički Kragujevac, Olimpiju i Megu.

IT'S OFFICIAL: Sava Lešić signed with @BCIgokea!

More at: https://t.co/T1Wco12bgG #ABALiga pic.twitter.com/48B7oa5QgG— ABA Liga (@ABA_League) 21. јул 2018.

Njegov poslednji klub bio je "Rokets Gota", član nemačke Bundes lige. Njegov dolazak u Igokeu potvrdio je prvi čovek tog kluba i novi predsedavajući ABA lige j.t.d, Igor Dodik.

Igokeu su do sada zvanično napustila dvojica igrača, plejmejker Marko Ljubičić (Cibona) i bek Nikola Gajić (Helios).
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.