Protiv Čilea kao sa Kostarikom

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2018, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv Čilea kao sa Kostarikom

Bliži se dan prvog mondijalskog iskušenja najboljih fudbalera Srbije. Već 17. juna u Samari Srbija igra premijerni susret grupe "E" Svetskog prvenstva sa Kostarikom. Za mnoge, pozitivan ishod ove utakmice "orlovima" bi mogao da otvori i vrata osmine finala!

U taboru našeg državnog tima, ipak, još se ne priča glasno o duelu sa Kostarikancima. Misli igrača su usmerene ka sutrašnjem duelu sa Čileancima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << još jednom južnoameričkom reprezentacijom, koji treba da budu pravi test za ono što nam predstoji u Rusiji.

Tim povodom u bazi reprezentacije Srbije u Bad Valtersdrorfu održana je konferencija za medije kojoj su prisustvovali Milan Rastavac, saradnik selektora Mladena Krstajića, kao i odlični "vezista" Luka Milivojević.

- Kostarika u mislima, ali Ćile prvi na redu. Reč je o pripremnom susretu, onom za koji se kaže da je rezultat u drugom planu, ali nama je bitan i ishod i - način na koji ćemo ga ostvariti. Želimo da probamo neke varijante, igrače, taktiku, stil igre... sve što bi u utakmici sa Kostarikom moglo da nam bude od velike važnosti - rekao je trener Rastavac i ovom prilikom potvrdio da Bane Ivanović nije u kombinaciji za tim.

- Njegov izostanak je preventivne prirode. Želimo da ga sačuvamo, da sa nama ima još treninga pre neke utakmice. Ali, Ivanović bi trebalo da konkuriše za sastav već za drugu utakmicu u Austriji sa Bolivijom.

Standardni reprezentativac Srbije Milivojević ističe:

- Naša priča staje najpre u tri utakmice u Rusiji, a svi želimo i pokoju više. Ne opterećujemo se izjavama iz tabora naših rivala, nikome ne pretimo, ne dižemo tenzije, nastojaćemo da sve štoi imamo kažemo na terenu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.