Promene u sastavu orlova pred Brazil

Izvor: Mondo, 14.Jan.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promene u sastavu "orlova" pred Brazil

Selektor Nenad Peruničić odlučio je da za predstojeći meč na Svetskom prvenstvu napravi i drugu izmenu.

Rukometna reprezentacija Srbije u ponedeljak od 15.30 časova igra treći meč u okviru A grupe Svetskog prvenstva.

Posle nesrećnog remija sa Rusijom (30:30) i ohrabrujućeg početka, pa debakla protiv Francuske (21:32), "orlovi" će protiv Brazila tražiti bodove za plasman u drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fazu takmičenja.

Osim uvođenja desnog beka šabačke Metaloplastike Milana Milića, koji je zauzeo mesto povređenog Nemanje Zelenovića, selektor Nenad Peruničić odlučio je da napravi još jednu izmenu u sastavu.

Debitovaće Dejan Milosavljev, koji će na golu zameniti Vladimira Cuparu.

Golman skopskog Vardara je i prošle godine bio deo tima za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj, ali tada nije dobio priliku da brani.

Situacija na tabeli grupe u Berlinu je sledeća: Nemačka 4, Francuska 4, Rusija 3, Srbija 1, Brazil 0, Koreja 0 bodova.

"Brazilci neguju sličan sistem igre kao Francuzi, samo imaju manji individualni kvalitet. Agresivni su, puno rotiraju, ne libe se da šutiraju iz svih pozicija. Siguran sam da naši momci mogu da se izdignu, jer nismo živeli za jednu ili dve utakmice, nego za ceo turnir", naveo je Peruničić, koji je ostao pri kritikama izrečenim na račun igrača odmah posle poraza od "trikolora".

"Bilo mi je mučno da gledam kako naš napad 'prosipa' impresivan učinak odbrane. Način na koji gubimo utakmicu ne sme da bude sunovrat. Možeš da imaš loše segmente, ali ne možeš da pola sata izgledaš kao da pre toga ništa nisi uradio".
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija je bila pogubljena, Brazil je zaslužio pobedu!

Izvor: Mondo, 14.Jan.2019

Rukometna reprezentacija Srbije doživela je poraz od Brazila u meču 3. kola Grupe A na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj. Ništa od drugog kruga, šanse teoretske...Da se negde broje izgubljene lopte i da se za to dobijaju nagrade, Srbija bi sigurno bila u konkurenciji za rukometnog šampiona...

Nastavak na Mondo...

SP - Francuzi nastavljaju da ''melju'', Hrvate već hvata euforija

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2019

Odigran i poslednji meč trećeg kola u našoj Grupi A...Prema očekivanju, selekcija Francuske nastavila je sa pobedama u prvoj fazi Svetskog prvenstva...''Trikolori'' su u meču trećeg kola Grupe A večeras savladali Koreju sa 34:23 i zadržali stopostotan učinak, dok je Koreja pretrpela i treći...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.