Prodate skoro sve ulaznice koje su ponuđene u drugoj fazi za SP

Izvor: Blic, 12.Nov.2013, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodate skoro sve ulaznice koje su ponuđene u drugoj fazi za SP

Za samo nekloliko sati je u drugoj fazi prodaje za Svetsko prvenstvo u fudbalu u Brazilu prodata većina ulaznica ponuđenih preko sajta Svetske fudbalske federacije (FIFA).

Skoro 230.000 ulaznica za 57 utakmica je bilo na prodaji, a podaci na sajtu Fifa pokazuju da su preostale samo neke od ulaznica za manje od 15 mečeva.

U prvoj fazi prodaje po principu slučajnog izvlačenja, odnosno lutrije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prodato je oko 900.000 ulaznica.

Ulaznice za najpopularnije mečeve nisu bile u prodaji u drugoj fazi - za otvaranje šampionata, za polufinala i finale, kao i za utakmice reprezentacije Brazila u grupnoj fazi.

Navijači će ulaznice ponovo moći da kupuju posle žreba za Svetsko prvenstvo u decembru.

Fifa je ranije saopštila da je podneto više od šest miliona zahteva za ulaznice samo za prvu fazu Mundijala.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.