Privremeno suspendovana južnoafrička sprinterka

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privremeno suspendovana južnoafrička sprinterka

Jedna od najbržih južnoafričkih sprinterki Karina Horn privremeno je danas suspendovana pošto je pala na doping testu.

Međunarodna atletska federacija (IAAF) navela je da je Horn bila pozitivna na zabranjene supstance ibutamoren i ligandrol, koji razvijaju mišiće na sličan način kao anabolički steroidi, a koriste ih bodibilderi.

Nije određen datum saslušanja.

Horn je 2016. godine na afričkom šampionatu osvojila srebro u trci na 100 metara i zlatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << medalju u štafeti 4x100 metara.

Njen najbolji rezultat na 100 metara je 10,98 sekundi, što je rekord Južne Afrike.

Ove sezone trčala je 11,01, čime bi se kvalifikovala na predstojeće Svetsko prvenstvo u Dohi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Južnoafrikanka pala na doping testu

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019

Jedna od najbržih južnoafričkih sprinterki Karina Horn privremeno je suspendovana pošto je pala na doping testu.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.