Izvor: RTS, 15.Nov.2021, 15:56

Prenos Svetskog prvenstva u Kataru 2022. ekskluzivno na RTS-u

Na radost televizijskih gledalaca i navijača fudbalske reprezentacije, prenos Svetskog prvenstva u Kataru naredne godine ekskluzivno će prenositi Radio-televizija Srbije.
Za razliku od utakmica kvalifikacija za SP, prenose svih mečeva naše reprezentacije, ali i sve ostale utakmice moći će da prate svi građani Srbije.
To znači da će uz fudbalere Srbije ponovo biti milionski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << auditorijum.
Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Svetsko prvenstvo kao prva u kvalifikacionoj grupi A posle sinoćnje pobede nad Portugalijom u Lisabonu rezultatom 2:1.
Prenose sa SP u Kataru pratite ekskluzivno na RTS-u od 21. novembra do 18. decembra 2022. godine, gde će se 32 tima boriti za titulu svetskog prvaka u fudbalu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

RTS prenosi SP u Kataru 2022.

Izvor: Danas, 15.Nov.2021

Radio-televizija Srbije ekskluzivno će prenositi Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine, objavio je danas RTS.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.