Predstavljen logo Svetskog prvenstva u Kataru

Izvor: RTS, 04.Sep.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen logo Svetskog prvenstva u Kataru

Zvanični logo Svetkog prvenstva koje se održava 2022. godine u Kataru predstavljen je u Dohi.
Logo je predstavljen u prestonici Katara, a simbolično u 20.22 po lokalnom vremenu, otkriven je i na značajnim i znamenitim zgradama u Kataru.

On predstavlja viziju događaja koji povezuje čitav svet, a u njemu je prikazana arapska kultura, piše na sajtu Fife.
Zakrivljena osmica (u obliku trofeja) >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predstavlja osam stadiona na kojima će se igrati turnir, a znak beskonačnosti povezanost čitavog sveta ovim događajem.
Svetsko prvenstvo u Kataru, na kojem će učestvovati 32 ekipe, počinje 21. novembra 2022. godine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

FIFA objavila, evo kako izgleda logo Svetskog prvenstva u Kataru (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2019

Naredna planetarna smotra igra se 2022. godine...Katar će biti domaćin Mundijala 2022. godine, sam šampionat biće specifičan po mnogo čemu, po prvu put je organizator jedna arapska država, igraće se od 21. novembra do 18. decembra, finale je zakazano za Dan državnosti Katara...Sada je objavljen...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.