Predstavljamo grupu A: Brazil, Kamerun, Hrvatska i Meksiko

Izvor: SvetskoPrvenstvo.com, 13.Jun.2014, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljamo grupu A: Brazil, Kamerun, Hrvatska i Meksiko

Grupa A je dobila ime po prvom slovu alfabeta, ali i azbuke, pa je srpski uticaj na Mundijal očigledan. U njoj će nastupiti ekipe Brazila, Hrvatske, Meksika i Kameruna, a dalje prolaze dve, pa Hrvati imaju 50% šansi da ispadnu. Zapravo, Brazilci su jaki, pa ako njih ne računamo Hrvati imaju 67% šansi da ispadnu. Ono što treba da znate o ovoj grupi, jeste da za Brazil navijaju mnoge Brazilke koje će biti na tribinama, a one se ne preporučuju gledaocima sa slabijim srcem. Glavna zvezda ekipe Meksika je Čičarito, što u Meksiku znači "Mali grašak" a u Srbiji znači Čičarito. Hrvate će predvoditi ošišani Modrić dok će u navali biti Mandžukić. Kod Kameruna glavna zvezda je Samjuel Eto, čovek koji je otišao iz Čelsija jer nije slušao Murinja. Neće njemu da naređuje neko ko je 10 godina mlađi od njega. Ono što treba da znate: Favorit: Brazil Autsajder: Kamerun Srpski autsajder: Hrvati bre Glavna zvezda: Nejmar Glavni glumac: Nejmar Najstariji članovi: Selektor Brazila i Eto Moguće iznenađenje: Da Nejmar ne padne nijednom Najpoznatniji navijač: Josip Šimunić Igrajte na: San Antonio, Popovič je čudo Njuz prognoza: Brazil prvi, Meksikanci iscimajte se da budete drugi

Nastavak na SvetskoPrvenstvo.com...






Povezane vesti

Ako je Hrvatska pokradena, šta reći za Meksiko?!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2014

Posle jučerašnjeg meča između Hrvatske i Brazila, podigla se velika kontroverzna oko nepostojećeg penala kojim je Brazil poveo. Pričalo se o velikoj krađi, govoreno je da će Brazil FIFA "gurati" do titule, a šta da kažemo posle ovakvog prvog poluvremena između Meksika i Kameruna?

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetskoPrvenstvo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetskoPrvenstvo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.