Vlasnik PSŽ-a odgovorio Mesiju: Ipak smo mi francuski klub

Izvor: B92, 24.Sep.2023, 11:40

Vlasnik PSŽ-a odgovorio Mesiju: Ipak smo mi francuski klub

Vlasnik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi odgovorio je na tvrdnje Lionela Mesija da nije bio dovoljno "slavljen" nakon što je osvojio Mundijal.

Argentinac je sa svojom reprezentacijom u finalu u Kataru posle penala bio bolji upravo selekcije Francuske.

Mesi je kasnije kazao da nije dobio nikakvo priznanje nakon osvojene titule prvaka sveta, za razliku od ostalih "gaučosa", koji su u svojim klubovima bili u centru pažnje.

"Kao što smo videli, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavili smo čak i video. Slavili smo Mesija na treningu, slavili privatno", rekao je Al-Kelaifi i dodao:

"Uz svo poštovanje, mi smo francuski klub. Naravno, bilo je osetljivo slaviti na stadionu. Moramo da poštujemo zemlju koju je pobedio, njegove saigrače u reprezentaciji Francuske, kao i naše navijače".

Mesi je član PSŽ-a bio dve sezone, odigrao je 75 utakmica, postigao 32 gola, te zabeležio 35 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.