Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2024, 15:00

Poznat 21 od 32 učesnika Svetskog klupskog prvenstva u fudbalu

Svetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je danas da je poznat 21 od 32 učesnika Svetskog klupskog prvenstva, prvog u ovakvom formatu, koje će biti održano od 15. juna do 13. jula 2025. godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Poslednji klub koji je obezbedio učešće na SP je Juventus, koji će uz Inter biti drugi predstavnik Italije na najvećoj klupskoj smotri. Klub iz Torina je osigurao plasman na SP posle eliminacije Napolija od Barselone u osmini finala Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznat 21 od 32 učesnika Svjetskog klupskog prvenstva

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2024

CIRIH - Svjetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je danas da je poznat 21 od 32 učesnika Svjetskog klupskog prvenstva, prvog u ovakvom formatu, koje će biti održano od 15. juna do 13. jula 2025. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, javlja Tanjug.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.