Povredio se Granit Džaka! FOTO

Izvor: B92, 12.Nov.2022, 22:50

Povredio se Granit Džaka! FOTO

Neposredno pred početak Svetskog prvenstva u Kataru, mnogi fudbaleri čuvali su se povreda, a u poslednjem meču za Arsenal peh je zadesio Granita Džaku.

Kapiten reprezentacije Švajcarske je već u 16. minutu meča svog Arsenala protiv Vulverhemptona prijavio problem i odmah zatražio izmenu.

Umesto njega u igru je ušao Fabio Vijeira.

Za sada nije poznat stepen njegove povrede, a moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i da je Džaka osetio bol zbog kog nije želeo da rizikuje i tako se sačuva za šampionat sveta.

Džaka je predvodnik nacionalnog tima Švajcarske sa kojom će se Srbija sastati u grupnoj fazi Mundijala.

Prethodno će i jedni i drugi igrati protiv Brazila, odnosno, Kameruna, a u trećem kolu će odlučivati o svojoj sudbini u direktnom duelu 2. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Arteta otkrio stanje sa Džakom!

Izvor: Piplmetar.rs, 13.Nov.2022, 11:31

Autor: Aleksandar Obrenović . . subota 12.11.2022. . . 23: 45 . . Izvor: Sportske.procure ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.