Izvor: RTS, 30.Mar.2021, 21:38

Portugalci preokretom do pobede u Luksemburgu

Portugalija je, posle preokreta, savladala u gostima Luksemburg sa 3:1 i upisala nove bodove u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.
Nije bilo lako Ronaldu i drugovima, kao što su mnogi očekivali. 

Luksemburg je poveo u 30. minutu, golom Rodrigeza, ali je Portugal u poslednjem napadu prvog poluvremena izjednačio preko Žote.
 
Kristijano Ronaldo je doneo preokret >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u 51. minutu, a pobedu je potvrdio Palinja u 80.
Srbija je savladala Azerbejdžan u Bakuu sa 2:1 i tako došla do sedmog boda u tri odigrane utakmice.
Portugalija je prva u grupi A sa sedam bodova, koliko ima i drugoplasirana Srbija, Luksemburg je treći sa tri boda, dok Irska i Azerbejdžan još nemaju niti bod.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raspored Srbije i Portugalije do kraja kvalifikacija

Izvor: N1 televizija, 31.Mar.2021, 12:28

Fudbalska reprezentacija Srbije je solidno počela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru, osvojivši sedam bodova od maksimalnih devet. Isti broj bodova ima i njen glavni konkurent za prvo mesto u grupi A selekcija Portugalije, koja trenutno ima bolju gol razliku.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.