Portugalac propušta Mundijal

Izvor: B92, 07.Okt.2022, 19:26

Portugalac propušta Mundijal

Fudbaler Vulverhemptona Pedro Neto biće podvrgnut operaciji skočnog zgloba, zbog čega neće igrati za reprezentaciju Portugala na Svetskom prvenstvu.

Iz kluba su saopštili da se 22-godišnji vezni fudbaler povredio u meču prošlog kola Premijer lige protiv Vest Hema (0:2).

"Nakon procene i mišljenja specijaliste, planirano je da se podvrgne operaciji. To znači da nažalost neće biti spreman za predstojeće Svetsko prvenstvo", navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Neto je prošle godine za Portugal odigrao dve utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, nakon što je postigao gol na debiju u prijateljskoj utakmici protiv Andore u novembru 2020.

Portugal se nalazi u Grupi H na Svetskom prvenstvu zajedno sa selekcijama Gane, Urugvaja i Južne Koreje.

Svetsko prvenstvo je na rasporedu od 20. novembra do 18. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.