Portoriko čeka Srbiju, Pešić razmišlja o jednom igraču Orlova

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 08:20

Portoriko čeka Srbiju, Pešić razmišlja o jednom igraču Orlova

Orlovi favoriti i u drugoj rundi B grupe.

Četvrtog dana Svetskog prvenstva u košarci, reprezentacija Srbije će danas od 14 časova igrati sa Portorikom meč drugog kola B grupe. U slučaju trijumfa najverovatnije će i teoretski biti izboren plasman u drugu fazu turnira.

Selektora Svetsialav pešića brine povreda Filipa Petruševa. Centar našeg tima se oseća dobro, povreda nije teže prirode, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a odluku o tome da li će igrati protiv Portorika selektor Pešić doneće pre početka utakmice.

- Petrušev je bolje. Važno je da je snimak pokazao da su tetive u redu, što je dobra vest. Nismo želeli da ga previše opterećujemo. Još ćemo videti, odlučićemo pred utakmicu da li će igrati - rekao je selektor Srbije.

Orlovi su prvenstvo počeli ubedljivom pobedom nad Kinom 105:63.

Grupa B

Subota

Južni Sudan – Portoriko 96:101

Srbija – Kina 105:63

Ponedeljak

Kina – Južni Sudan 10:00

Portoriko – Srbija 14:00

Sreda

Južni Sudan – Srbija 10:00

Kina – Portoriko 14:00
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Srbije pobedili Portoriko i obezbedili plasman u drugi krug SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2023

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas selekciju Portorika rezultatom 94:77 (27:15, 30:12, 18:31, 19:19) u meču drugog kola grupe B na Svetskom prvenstvu u Manili.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Srbi pevali Pešiću za rođendan - čujte šta su poručili selektoru! Ovo će DOBRO UPAMTITI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023

Zna se šta je cilj...Košarkaška reprezentacija Srbije u drugom meču na Mundobasketu igra protiv Portorika...Ovaj susret se odvija 28. avgusta, a upravo taj datum predstavlja rođendan srpskog selektora Svetislava Pešića...Popularni Kari puni 74 godine, a navijači naše reprezentacije u Manili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.