Poluvreme - Orlovi se igraju sa Filipincima, razlika je već sada ogromna! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - ''Orlovi'' se igraju sa Filipincima, razlika je već sada ogromna! (foto)

Prema očekivanju, Srbija već na poluvremenu ubedljivo vodi protiv Filipina.

Baš kao i u prvom kolu, kada je naš nacionalni tim deklasirao Angolu, izabranici Aleksandra Đorđevića ni danas nemaju ravnopravnog rivala.

Posle prvih 20 minuta igre u Fošanu protiv Filipina, u drugom kolu Grupe D na Svetskom prvenstvu, Srbija vodi rezultatom 62:35.

Počelo je sa pet vezanih poena Stefana Birčevića, a kasnije su se u glavnim ulogama smenjivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Jokić, Bogdanović, Raduljica, Gudurić, Bjelica... dok se razlika u korist našeg tima polako ako sigurno uvećavala.

Selektor Đorđević je pružio priliku svim igračima osim Bobana Marjanovića, a najefikasniji posle prvog poluvremena je Raduljica sa 11 poena, uz njega i Jokić sa devet poena i šest asistencija.

Selekciju Filipina za sada predvode Perez sa osam i Bolik sa sedam postignutih poena, a u prilogu pogledajte neke od reakcija navijača na Tviteru.

-

Lako je sad ovima da trpaju, kad im je Ludi Birča otvorio utakmicu sa 5:0 protiv uvek neugodnih i nadahnutih Filipinaca.

— Mamba (@Mamba90) September 2, 2019 -

Birča majstor

— ribizla (@ribizla90) September 2, 2019 -

BIRČA TAKATAKATAKA

— hehule (@hehule) September 2, 2019 -

Ja obozavam ovog Šarenca keve mi. Zmaj. #Srbija #FIBAWC @SlobodanSarenac

— Grof Zahar (@mr_senzualni) September 2, 2019 -

Radulja 100% popravio košgeterski učinak u odnosu na prethodnu utakmicu. #Srbija #FIBAWorldCup2019

— Vladimir Šušak (@susak74) September 2, 2019 -

Jadni ovi Filipinci. Stvarno nemamo dusu... 🇷🇸💪💪💪 #Srbija #WorldGotGame #FIBAWC

— Marija Jovičić (@mara_jovicic) September 2, 2019
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbija ubedljiva i protiv Filipina

Izvor: Beta, 02.Sep.2019

Košarkaška reprezentacija Srbije upisala je i drugu pobedu na Svetskom prvenstvu u Kini, pošto je danas u Fošanu bila bolja i od Filipina sa ubedljivih 126:67 (28:13, 34:22, 37:13, 27:19).Nakon ubedljive pobede protiv Angole, Srbiju je do još jedne predvodio Nemanja Bjelica sa 20 poena.Svi košarkaši...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.