Poljska brani titulu, Srbija sa SAD za bronzu

Izvor: Mondo, 30.Sep.2018, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljska brani titulu, Srbija sa SAD za bronzu

Poljska pobedila SAD i plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Italiji i Bugarskoj. Za zlato sa Brazilom, Srbija protiv Amerikanaca za bronzu.

U drugom polufinalu na Svetskom prvenstvu za odbojkaše, Poljska i Sjedinjene Američke Države priredili su spektakularnu odbojku, a rivala Brazilu u borbi za zlato i Srbiju u okršaju za srebro, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saznali smo posle svih pet setova.

 Poljska će u finale, drugi put uzastopno, a treći put na poslednja četiri šampionata. Rival aktuelnim prvacima sveta iz Varšave je OPET "selesao". Igrali su u finalu 2006. u Japanu (Brazil pobedio 3:0), igrali su i 2014. (Poljska dobila 3:1). Inače, Poljska u svojoj kolekciji ima dve titule prvaka sveta i ako u nedelju (21.15) pobedi izjednačiće se sa Italijom i Brazilom i postaće tek četvrta reprezentacija koja je odbranila tron.

Poljska – SAD 3:2 (25:22, 20:25, 23:25, 25:20, 15:11)!

Srbija će od 17 sati igrati sa Amerikancima u borbi za treće mesto. Naš tim bi prednost mogao da traži i u činjenici da su se reprezentativci daleko manje istrošili i da su imali daleko više vremena za odmor.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Poljska razbila Brazil za odbranu titule šampiona sveta!

Izvor: B92, 30.Sep.2018

Odbojkaši Poljske odbranili su titulu šampiona sveta, pošto su u finalu pobedili Brazil u tri seta.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.