Poljaci deklasirali Šveđane, sa Hrvatima za polufinale

Izvor: Kurir, 22.Jan.2014, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljaci deklasirali Šveđane, sa Hrvatima za polufinale

Direktan duel dve reprezentacije odlučiće ko će uz Francusku, Dansku i najverovatnije Španiju, koja ne sme da izgubi od Makedonije u borbu za medalje

Rukometna reprezentacija Poljske savladala je selekciju Švedske sa 35:25 (15.12), u preostaloj utakmici drugog kola F grupe prvenstva Evrope u Danskoj.

Poljska je izvanrednom igrom deklasirala nekadašnju rukometnu velesilu i sa dva važna boda ostala kandidat za plasman u polufinale, a ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ishodom učešće među četiri najbolja tima obezbedio je lider grupe, reprezentacija Francuske.Ko će se iz F grupe pridružiti "trikolorima" u polufinalu odlučuje sutrašnji meč poslednjeg kola u kojem se sastaju direktni konkurenti Poljska i Hrvatska.

Današnji rezultati drugog kola F grupe:

Rusija - Hrvatska 25:33 (11:16)

Francuska - Belorusija 39:30 (20:16)

Poljska - Švedska 35:25 (15:12).

Tabela: Francuska 8 bodova, Hrvatska i Poljska 6, Švedska 4, Rusija i Belorusija 0.

U poslednjem kolu sutra se sastaju Rusija - Belorusija, Francuska - Švedska i Poljska - Hrvatska.

Utakmice poslednjeg trećeg kola grupe E takođe su na programu sutra, a sastaju se Makedonija - Španija, Austrija - Mađarska i Danska - Island.

Tabela: Danska 8, Španija 6, Island 5, Mađarska 3, Makedonija 2, Austrija 0.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIČA SA HEPIENDOM: Preživeo nacistički konclogor i postao fudbalska legenda

Izvor: Kurir, 22.Jan.2014

Mrzili su tamnoputu decu. Kazne su bile stravične. Od izgladnjivanja do udaraca palmatoriom. Bolelo je užasno, priča jedan od najboljih brazilskih fudbalera 40-tih godina prošlog veka..Neke stvari u životu ipak ne mogu da se predvide. O tome bi puno mogao da kaže Brazilac Argemiro dos Santos...„Svako...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.