Pogbina želja, Murinjo ni da čuje!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogbina želja, Murinjo ni da čuje!

Ovo će ostati samo san, Rajoli već skrenuta pažnja da ne pokušava...

Pol Pogba nije odustao od želje da ode iz Junajteda i to u Juventus. Slike sa slavlja kada sa Matuidijem skandira Juventusu su ipak samo razdraganost Francuza, mada su mu navijači Junajteda zamerili.

Ono što se zna je da ne bi imao ništa protiv da se vrati u Torino, pogotovo sada, kada je Kristijano Ronaldo u ekipi.

Rajola je pre Mundijala probao da ispregovara transfer, ali tada mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je iz kluba rečeno da ne postoji šansa da Junajted proda Pogbu.

Kakav bi odgovor bio sada, posle svetskog prvenstva nije teško zaključiti.

Juventus je imao plan da u slučaju odlaska Miralema Pjanića novac uloži u Pogbu, kao i u slučaju Ronalda, sponzori bi platili deo njegovih primanja, ali čini se da su šanse za to male.

Ni sam Pjanić ne želi u Siti, ali i kada bi stigla ponuda od 80 miliona evra koliko traži Juventus, to ne bi bilo dovoljno da dovedu Pogbu. Rajola je, nije tajna imao neku vrstu pakta sa Barsom da pokuša da dovede Francuza koji je odbio bilo kakvu priču o povratku kući, tačnije u Pariz.

Njegova želja je Juventus, mediji navode da mu je dosta Murinja i njegovih prigovora, ali moraće da ostane, "Đavoli" su formirali vezni red, dolaskom Freda, Matić i Pogba će biti starteri uz Brazilca, ostaje Erera i Felaini, pa prodaja Pogbe ne bi imala nikakav smisao...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.